Over fotowinkel.nl

Fotowinkel.nl is een website waarbij de focus ligt op fotografie. We adviseren en informeren je over de beste en meest voordelige fotocamera’s en accessoires en bieden hierbij handige overzichten per merk samen met onze aanbevelingen.

Naast camera’s kun je ook andere producten in het assortiment vinden die wellicht handig gecombineerd kunnen worden. Ook geven we je diverse tips en trucs en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van fotografie.

De producten in het assortiment van fotowinkel.nl zijn te verkrijgen bij externe partners. Wanneer je via fotowinkel.nl een product bekijkt bij een externe partner en dit product daar koopt, wordt de aankoop en verzending etc. door de desbetreffende partner geregeld.

Vragen over een bestelling, retourverzoeken, aanspraak op garantie etc. kun je indienen bij de partner waar het product door wordt geleverd. Je hebt hier een bevestigingsmail van ontvangen bij je bestelling.

Wanneer je via fotowinkel.nl een product aanschaft bij één van deze partners, ontvangt fotowinkel.nl daar een kleine commissie over. Deze commissie wordt uiteraard niet doorberekend in jouw aanschafprijs!